Vår hemsida använder sig av cookies. Klicka här för mer information

2017-05-11

Vi förstärker vårt lag

Mikael Hedman förstärker från 1 maj vårt Stockholmskontor.

Mikael är en senior verksamhetskonsult med lång erfarenhet av komplexa projekt inom bland annat kontinuitetsplanering, riskkartläggning, dataskyddsfrågor (GDPR) och tekniska IT-leveranser. Mikael har stor vana av att ta fram och implementera planer inom myndigheter och är uppskattad för sin breda kunskap och sitt starka kundfokus. Mikael är mycket mål och leveransfokuserad, men har samtidigt ett lyhört ledarskap som kännetecknas av stark samarbetsförmåga och ett genuint människointresse.

Mikaels uppdrag har omfattat allt från kontinuitetsstrategier och processutveckling i rollen som säkerhetsexpert för EU:s internationella verksamhet, till framtagning av verksamhetsplaner på direkt beställning av Generaldirektör, med implementering på både operativ- och ledningsnivå.

Mikaels yrkeserfarenhet och utbildningar har gett honom stor praktisk förmåga att omsätta myndigheters kravställningar till robusta planeringsunderlag som både säkerställer operativ personals krav på användbarhet, och ansvarig chefs krav på resultat och långsiktighet.

Vi hälsar Mikael varmt välkommen till Rote.